La Porta del Cel

Del 26 - 30 Juliol del 2016 amb la Sandra Puigdomènech i la Berta Roca iniciem una gran aventura "La Porta del Cel"una ruta circular pel Pirineu Català i Francès, gran part del recorregut passa per l'interior del Parc Natural de l'Alt Pirineu, amb un total de 65km i 11.000m de desnivell acumulat.

 

Es passa per l'estany més extens de Catalunya, l'estany de Certascan i es fa cim al Pic més alt de Catalunya, La Pica d'Estats 3.146m. A més de tenir la possibilitat de coronar dos altres tres mil, el Montcalm 3.077m (França) i el Verdaguer 3.129m (Catalunya).

 

 

En destaca també la llargada i duresa de les etapes, amb desnivells molt sobtats i mantinguts, la climatologia severa, la manca de camins ben traçats, la neu, la dificultat tècnica de progressió, l'alçada del recorregut, etc.

 

Fitxa tècnica:

I aquí el nostre petit vídeo:

Xarxes Socials:SUPPORT:

INSTITUTION:

BIKE:

SPORTS CENTER:


NUTRITION:

HEALTH CARE:

IMAGE:
Padrí de La Guilla Solidària (PepinosBTT)


hola@rogertuneu.com