TITAN DESERT

TEAM: SATUAL - INSTITUT GUTTMANN

La Titan Desert és una prova que et posa al límit les teves capacitats físiques i mentals, és la cursa de superació personal per excel•lència, t’has d’afrontar a les dures condicions del desert, a la calor, a la distància, a les dunes, etc. i en les pitjors condicions imaginables. La vida em va posar un gran obstacle a superar i ho vaig aconseguir, ara sóc jo el que em busco el límit i n’estic segur que no el trobaré!

Com diu el meu amic Àlex Roca, “el límit te’l poses tu” i el passat 9 d'octubre de 2016 ho vam demostrar.

 

He estat testimoni a l'última edició de La Marató de TV3, aquest cop va dedicada a l’Ictus i a les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. Malauradament vaig passar per una situació d’aquestes. Però ara, ja del tot recuperat, vull transmetre la meva experiència i demostrar que malgrat les dificultats que em vaig anar trobant, aquest any disputaré una de les proves de BTT més dures del món. A més, amb aquest repte espero aconseguir recaptar fons i destinar-los a l’Institut Guttmann, on vaig ser pacient durant la recuperació del meu "petit entrebanc" i ells son els que van aconseguir que tornés a ser el que era. 

 

 

Aquest any, farà cinc anys de l’accident i tinc el ferm objectiu de fer realitat un sommi que vaig tenir quan era pacient de l'Institut Guttmann, disputar la Titan Desert !. Aquesta cursa, és una de les més dures del món amb un recorregut total de 600km i un desnivell de 5.000m positius repartits en sis etapes pel desert marroquí.

 

La participació en aquesta cursa suposa per mi un gran i emocionant projecte i repte personal, que em porta a no només aconseguir estar en la categoria de Finisher  i a fer un bon paper, sinó també a poder contribuir amb un grà de sorra a l’Institut Guttmann, recaptant uns fons que es destinaran íntegrament a aquesta entitat amb la intenció de poder ajudar a totes les persones que estan passant per una situació similar a la que jo vaig viure en aquell moment.

 

 

PATROCINADORS:
COL·LABORADORS:AMB EL SUPORT DE:


Xarxes Socials:SUPPORT:

INSTITUTION:

BIKE:

SPORTS CENTER:


NUTRITION:

HEALTH CARE:

IMAGE:
Padrí de La Guilla Solidària (PepinosBTT)


hola@rogertuneu.com