BIOGRAFIA

Roger Tuneu i Crous, 20 de Juny de 1992.

Emprenedor, Aventurer, Multiesportista i Ambiciós.

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Inscrit al ROPEC.

 

Sóc un gran amant dels esports i la muntanya. El 2010 vaig debutar per primer cop a nivell internacional amb BTT Orientació i el 2014 en Raids d'aventura. Actualment, practico diferents esports de muntanya que em permeten viure grans aventures i alhora enriquir-me de noves experiències, però també sóc molt competitiu i alguna cursa internacional a l'any sempre hi ha de ser.

 

En el millor moment de la meva carrera esportiva i emprenedora vaig patir "un petit entrebanc". Un accident que em va fer canviar la manera d'entendre i viure la vida, que des de llavors, la visc molt intensament. M'agrada explicar totes les coses bones que m'ha aportat i he après d'aquesta etapa de la meva vida. Sovint vaig a escoles, entitats o empreses per motivar a la gent a fer realitat els seus somnis, perquè puc demostrar que per molt complicades que a vegades semblin les coses, amb una bona actitud, esforç i ganes aconseguiràs tot allò que et proposes.

 

M’agrada transmetre la meva passió per l’esport, així que juntament amb el CET Enclusa vam decidir fundar l’Escola Esportiva Enclusa, el 3e, on formem a joves esportistes a través de l’esport. La metodologia de treball que utilitzo és fer-los viure noves experiències i emocions que els enriqueixin i els ajudin en el seu desenvolupament i creixement personal, sempre tenint en compte 3 àmbits principals: l'esportiu, el social i l'entorn. 

 

Vaig començar la meva aventura d'emprenedor amb una empresa de bicicletes, però no sempre surten les coses com un vol. Ara segueixo amb PYRMON, una marca jove especialitzada en el disseny i fabricació de bicicletes d’alta gamma, amb arrels al Montseny però treballant des de l'Alt Pirineu per posar a límit les capacitats de les nostres bicicletes. La nostra missió és oferir un producte excel·lent i exclusiu al nostre client. Creiem en el nostre potencial i continuament estem innovant en nous productes que segur que trencaran moltes teories actuals.

 

Juntament amb el Consell Català de l’Esport he realitzat i coordinat el Pla d'actuacions per fomentar la pràctica d’activitat física i l’esport inclusiu, inclòs dins el Pacte Nacional de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya, amb la finalitat de que totes les persones han de poder gaudir de l'esport i activitat física. Fins a finals de juny de 2018 vaig seguir treballant amb ells, passant per l'Àrea d'Alt Rendiment i Esport Federat, l'Àrea d'Esport Escolar i Universitari i l'Àrea de matèria de gènere. Ara segueixo la meva aventura d'emprenedor amb PYRMON i Wild Ferrera.

 

Sempre que puc ajudo a qualsevol esportista, des del més amateur al més professional, tant en l’entrenament, com en la preparació de curses o reptes, o fins i tot a trobar espònsors. Si et trobes una mica perdut en algun d'aquests aspecte, no ho dubtis i posa't en contacte amb mi!

 


Projectes

Èxits Esportius

Un Petit Entrebanc


Xarxes Socials:SUPPORT:

INSTITUTION:

BIKE:

CHALLENGES:


NUTRITION:

HOSPITALITY:

HEALTH CARE:


SPORTS CENTER:

URBAN & OUTDOOR SHOP:PADRÍ Solidària Tracks de Guilla (Pepinos BTT):

CALENDAR:


hola@rogertuneu.com