BIOGRAFIA

Roger Tuneu i Crous, 20 de Juny de 1992.

Emprenedor, Aventurer, Multiesportista i Ambiciós

 

Sóc un gran amant dels esports i la muntanya. El 2010 vaig debutar per primer cop a nivell internacional amb BTT Orientació i el 2014 en Raids d'aventura. Actualment, practico diferents esports de muntanya que em permeten viure grans aventures i alhora enriquir-me de noves experiències. Però també sóc molt competitiu i alguna cursa internacional a l'any sempre hi ha de ser.

 

En el millor moment de la meva carrera esportiva i emprenedora vaig patir "un petit entrebanc". Un accident que em va fer canviar la manera d'entendre i viure la vida, que des de llavors, la visc molt intensament. M'agrada explicar aquesta etava de la meva vida, per motivar a la gent a fer realitat els seus somnis, perquè puc demostrar que per molt complicades que a vegades semblin les coses, amb una bona actitud pots aconseguir tot allò que et proposes. 

 

M’agrada transmetre la meva passió per l’esport, així que juntament amb el CET Enclusa vam decidir fundar l’Escola Esportiva Enclusa, el 3e, on formem a joves esportistes a través de l’esport. La metodologia de treball que utilitzo és fer-los viure noves experiències que els enriqueixin i els ajudin en el seu desenvolupament i creixement personal, sempre tenint en compte 3 àmbits principals: l'esportiu, el social i l'entorn.

 

Vaig començar la meva aventura d'emprenedor amb SATUAL, però no sempre surten les coses com un vol. Ara segueixo amb PYRMON, una marca jove especialitzats en el disseny i fabricació de bicicletes d’alta gamma. La nostra missió és oferir un producte excel·lent i exclusiu al nostre client. Creiem en el nostre potencial i estem innovant en nous components de bicicleta que segur que trencaran moltes teories actuals.

 

Al estar embarcat en tants projectes i haver tingut alguna sotragada, però també algun merescut èxit, també m'agrada apropar a la gent la meva experiència emprenedora per tal d'animar-los a tirar endavant les seves idees i projectes. Som un país emprenedor que entre tots el farem créixer de la millor manera possible.

 

Juntament amb el Consell Català de l’Esport he coordinat el Pla d'actuacions per fomentar la pràctica d’activitat física i l’esport inclusiu, amb la finalitat de que totes les persones han de poder gaudir de l'esport i activitat física. Actualement segueixo treballant amb ells, vaig començar a l'Àrea d'Alt Rendiment i Esport Federat, però ara estic més ficat a l'Àrea d'Esport Escolar i Esport Universitari.

 

Sempre que puc intento ajudar a qualsevol esportista, des del més amateur al més professional, tant en l’entrenament, com en la preparació de curses o reptes, o fins hi tot a trobar espònsors. Si et trobes una mica perdut en algun d'aquests aspecte, no ho dubtis i posa't en contacte amb mi!

 

 

 

 

 

Tot això ho faig amb un objectiu molt clar, Viure la vida intensament!

 


Projectes

Èxits Esportius

Un Petit Entrebanc


Xarxes Socials:SUPPORT:

INSTITUTION:

URBAN & OUTDOOR SHOP:

IMAGE / MEDIA:


NUTRITION:

SPORTS WEAR:

HEALTH CARE:


SPORTS CENTER:

BIKE:PADRÍ Solidària Tracks de Guilla (Pepinos BTT):


hola@rogertuneu.com